Kosár (0)

/ Regisztráció

Kapcsolati adatok:
Számlázási cím:
Kedves Vásárlónk!

Az új Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 2018. május 25-én lép hatályba, amely szabályozza az Ön által velünk megosztott személyes adatok kezelését és felhasználását. A GDPR célja, hogy Ön nagyobb kontrollt gyakorolhasson a személyes adatainak felhasználása felett.


Az L-Color SystemErszcsatorna Gyártó kis és nagykereskedelem (Lékó Zsolt E.V.) mindig is kiemelten kezelte a személyes adatokat, és elkötelezett azok védelmét illetően. Tájékoztatjuk, hogy cégünk teljes mértékben eleget tesz az új adatvédelmi rendelet előírásainak.


Frissítettük adatkezelési tájékoztatónkat, amelyből megismerheti, hogy hogyan kezeljük a velünk megosztott személyes adatokat.


Felhívjuk figyelmét, hogy az új rendelet miatt újra jóvá kell hagynia regisztrációját, melyet az alábbi linkre kattintva tehet meg.


Adatvédelmi tájékoztató leírása

Az alábbi négyzetre történő kattintással hozzájárulok ahhoz, hogy az L-Color System Ereszcsatorna Gyártó kis és nagykereskedelem az általam megadott e-mail címemre továbbra is marketing célú üzeneteket küldjön, valamint elismerem, hogy az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom:


  • Személyes adataival nem élünk vissza, azt harmadik félnek nem továbbítjuk
  • Amennyiben nem erősíti meg feliratkozását, úgy adatait törölni fogjuk adatbázisunkból.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérem, keressen minket elérhetőségeinken.


Kapcsolattartó: Lékóné Varga Mónika

Telefon: +36 30 2766656

E-mail: lcolorsystem@invitel.hu