Kosár (0)

/ Üzletszabályzat

Üzletszabályzat a webáruház használatához

A webáruház használatával kapcsolatos általános tájékoztató

Boltunkban csak regisztrálás, Ügyfélazonosító készítése után vásárolhat, rendelhet. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését online áruházunkon keresztül hozzánk eljuttatja. Megrendelése csak akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk.

A vásárolt áru jellemzőit és a Bruttó/Nettó árat a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen (a termék listában a termékre kell kattintani). A feltüntetett képek helyenként illusztrációk. Az esetleges elírásokból vagy a webáruház technikai hibáiból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.


Néhány termék esetén "0" Ft-os árat találhat. Ezek a termékek nem ennyibe kerülnek, hanem nem látható az eladási ár. Ezekre a termékekre egyedi árajánlatkérés alapján ajánljuk ki az árat.

Az esőcsatorna és bádogos termékek rendelésével kapcsolatos tájékoztató

Az alábbi oldalakon minden szerkezeti elemet megtalál ami az esővíz elvezetéséhez szükséges.


A különböző anyagokból összeállított termékválaszték természetesen csak a szabvány méreteket tartalmazza.


A méretek hossza és az egyes elemek kiterített szélessége az ön igényeinek megfelelően változhat.


Amennyiben bármilyen eltérő méretű terméket szeretne kérjen felvilágosítást és árajánlatot a megadott elérhetőségeken!

FONTOS!

A megrendelésekhez szükséges és elengedhetetlen az épület pontos szakszerű felmérése, melyet javaslatunk szerint a csatornarendszert felszerelő bádogos szakemberrel kell elvégeztetni. Amennyiben nem megoldható a felmérés, abban az esetben küldjön címünkre egy épület alaprajzot, melyről mi pontosan kiszámítjuk, hogy milyen és mennyi anyagra lesz szüksége.

Fizetés

Fizetés személyes átvétel és futárszolgálati kézbesítés esetén készpénzben történik az áru átvételekor. Előreutalásra is lehetőség van, ez esetben a megrendelés után elküldjük az átutalásos számla másolatát e-mailben vagy faxon és az átutalást követően szállítjuk ki a megrendelt árut.

Szállítási határidők

Szállítási idő